Termeni și Condiții

Bine ați venit la Mello. Denumită în continuare „noi”, „nouă”, „nostru” și „Mello”. Suntem o platformă dedicată agregării prețurilor pentru produse de îngrijire a pielii.

Acești Termeni și Condiții („Termeni”), împreună cu Politica noastră de confidențialitate și Politica privind modulele cookie, reglementează accesul și utilizarea site-urilor noastre web, aplicațiilor mobile și altor platforme pe care le deținem sau le controlăm (denumite „Serviciile”).

1. Termeni de bază

Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea Serviciilor, pentru orice conținut pe care îl postați și pentru consecințele acestuia. Ar trebui să furnizați doar conținut cu care sunteți confortabil să-l împărtășiți cu alții în conformitate cu acești Termeni.

Puteți utiliza Serviciile numai dacă aveți cel puțin 13 ani. Puteți cumpăra articole de la Mello doar dacă sunteți capabil legal să încheiați un contract obligatoriu cu Mello și puteți respecta acești Termeni.

Serviciile pe care le oferim sunt mereu în evoluție, iar forma și natura lor se pot schimba ocazional fără notificare prealabilă. De asemenea, putem opri furnizarea Serviciilor (sau a unor funcții din cadrul Serviciilor) fără notificare prealabilă.

2. Găsirea și cumpărarea produselor indisponibile

Dacă un articol nu este disponibil, puteți solicita să îl localizăm în numele dvs. prin formularul furnizat pe pagina relevantă a produsului. Vă vom anunța prin e-mail dacă putem găsi articolul pentru dvs.

3. Cumpărarea produselor prin Mello

Mello este un intermediar online care colaborează cu unele dintre cele mai cunoscute mărci din lume pentru a vă oferi o gamă largă de produse de îngrijire a pielii.

Există un singur mod de a cumpăra produse prin Mello:
a) Cumpărarea pe site-ul unui partener Mello - Veți fi redirecționat către site-ul comerciantului și vi se va solicita să furnizați detalii personale suplimentare.

4. Plăți

Plățile pot fi procesate fie de Partenerii Mello, un furnizor terț de procesare a plăților. Detaliile cardului dvs. de credit nu vor fi transmise Partenerilor Mello, dar informațiile de facturare vor fi partajate pentru a finaliza tranzacția.

5. Limitarea răspunderii

Mello nu este responsabil pentru îndeplinirea comenzii dvs. după ce ați plasat o comandă prin intermediul platformei. Contactați direct Partenerul Mello pentru orice întrebări legate de livrare, returnare sau schimb.

Mello nu este responsabil pentru efectele pe care produsele de îngrijire a pielii le pot avea asupra indivizilor. Aceste produse sunt utilizate pe propria răspundere.

6. Utilizarea conținutului

Toate drepturile asupra conținutului postat pe Servicii rămân ale dvs. Prin postarea conținutului, acordați Mello o licență globală, neexclusivă, fără redevențe, pentru a utiliza, copia, modifica, distribui și afișa acest conținut în legătură cu furnizarea Serviciilor.

7. Modificări ale termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni ocazional. Modificările vor fi afișate pe această pagină și, dacă sunt semnificative, vă vom notifica prin e-mail.

8. Contact

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail furnizată în secțiunea de contact.

Detalii de Contact

Doriți să luați legătura cu noi? Cel mai simplu mod este să ne trimiteți un email sau să ne puneți o întrebare pe pagina noastră de Instagram.

Email: [email protected]

Instagram:instagram.com/skincarebymello